Maartje Molenaar

Aangenaam. Lange tijd was ik niet erg blij met mijn Donald Duck naam. Hoe komen ouders op het jolige idee om ‘lekker gek’ de voor- en achternaam bij elkaar te laten passen? Gelukkig rijmt het niet, dat was erger geweest. Maar met het verstrijken van de jaren word je milder en komen er ook voordelen aan het licht. Een ervan is: hij blijft hangen. Vooruit dan maar, dacht ik, ik heb hem nu toch dus ik kan er maar beter gebruik van maken.

Welkom trouwens hier, bij mij op de site. Na een tijd geblogd te hebben op zeevruchten.wordpress.com en meerdere (korte en lange) verhalen te hebben geschreven werd het tijd om alles samen te voegen. Je vindt hier dan ook naast een (hopelijk wekelijkse) column/ blog veel van mijn fictie verhalen. Kijk maar even rond.

Nog nieuwsgierig? Tik even mijn naam in op Facebook of lees even wat stukjes op zeevruchten.wordpress.com en je komt meer te weten dan je van te voren wilde. Scheelt mij hier weer een standaard riedeltje over hoe ik dit jaar veertig word, vier kinderen heb en in het dagelijks leven bij de ouderen het huis uitsop. (Ja, inderdaad, ‘De Schrijvende Schoonmaakster’ was ook een leuke titel geweest)

Even een gezicht? Nou vooruit:

%d bloggers liken dit: